مشاور و مدرس دیجیتال مارکتینگ
کانالها (Channels) در گوگل انالیتیکس
کانالها (Channels) در گوگل انالیتیکس به معنای مبدأ ترافیک و ورود کاربران به وبسایت یا برنامهی موبایل است. در واقع، Channels نشان میدهد که کاربران از کدام منابع و کانالها به وبسایت یا برنامهی موبایل شما وارد شدهاند.
هر کانال ممکن است ترافیک و کاربرانی را که به وبسایت یا برنامهی موبایل شما میآیند، به دلیل منبع یا روش ورودشان توصیف کند. گوگل انالیتیکس به طور خودکار کانالها را دستهبندی میکند تا شما بتوانید ترافیک را از منابع مختلف بررسی کنید و عملکرد هر کانال را تحلیل کنید.
کانالها در گوگل انالیتیکس به شما امکان میدهند تا منابع ترافیک ورودی خود را شناسایی و تحلیل کنید و بهبودهای لازم را انجام دهید. این اطلاعات به شما کمک میکند تا استراتژیهای مناسب برای جذب کاربران را تعیین و بهبود کسب و کار خود را ایجاد کنید.
در ادامه، تعدادی از کانالهای معمول در گوگل انالیتیکس را بررسی خواهیم کرد:

Organic Search (جستجوی طبیعی): کانال Organic Search نشان میدهد که کاربران از موتورهای جستجو به وبسایت یا برنامهی موبایل شما رسیدهاند. این شامل نتایج جستجوی طبیعی گوگل و سایر موتورهای جستجو میشود.
Direct (مستقیم): کانال Direct به کاربرانی اشاره دارد که آدرس وبسایت یا برنامهی موبایل را مستقیماً در مرورگر وارد کردهاند. به عبارت دیگر، کاربرانی که به صورت مستقیم به سایت شما دسترسی پیدا کردهاند و هیچ منبع دیگری در این فرآیند دخیل نبوده است.
Referral (ارجاع): کانال Referral به کاربرانی اشاره دارد که از منابع دیگری مانند وبسایتهای دیگر، نشانیهای ایمیل و رسانههای اجتماعی به وبسایت یا برنامهی موبایل شما رسیدهاند. در این حالت، منبع ترافیک به شما ارجاع داده میشود.
Social (رسانههای اجتماعی): کانال Social نشان میدهد که کاربران از رسانههای اجتماعی مانند فیسبوک، توییتر، لینکداین و اینستاگرام به وبسایت یا برنامهی موبایل شما وارد شدهاند.
Paid Search (جستجوی پرداختی): کانال Paid Search نشان میدهد که کاربران از تبلیغات جستجوی پرداختی مانند Google Ads و Bing Ads به وبسایت یا برنامهی موبایل شما رسیدهاند. در این حالت، تبلیغات پرداختی در موتورهای جستجو نقش اصلی را ایفا میکنند.
در گوگل انالیتیکس، همچنین میتوانید کانالهای دلخواه خود را تعریف کنید و ترافیک ورودی از آنها را بررسی کنید. این قابلیت به شما امکان میدهد تا منابع ترافیک ورودی خاص خود را شناسایی و ارزیابی کنید و استراتژیهای مناسب برای جذب کاربران را اجرا کنید.
هزاران صفحه را اسکرول کردم تا رسیدم اینجایی که چکیده اش را ملاحظه می فرمایید
بهینهسازی عنوانها و توضیحات صفحات
کلمات کلیدی جستجوی سایت (Site Search Keywords) در گوگل انالیتیکس
ترافیک رسانههای اجتماعی (Social Media Traffic) در گوگل انالیتیکس
ترافیک موبایل (Mobile Traffic) در گوگل انالیتیکس
بهبود سرعت بارگذاری صفحات وب
تراکنشها (Transactions) در گوگل انالیتیکس
کانالها (Channels) در گوگل انالیتیکس
دستهبندی دستگاه در گوگل انالیتیکس
درآمد (Revenue) در گوگل انالیتیکس
میانگین ارزش سفارش (Average Order Value) در گوگل انالیتیکس
عوامل مختلف برای تعیین رتبه وبسایتها
جستجوی سایت (Site Search) در گوگل انالیتیکس
پیشنهادات سرعت سایت (Site Speed Suggestions) در گوگل انالیتیکس
میانگین مدت زمان جلسه در گوگل آنالیتیکس
بازگشت سرمایه بالا از سئو
موقعیت جغرافیایی (Geo Location) در گوگل انالیتیکس
افزایش شناخت برند از طریق بهینهسازی موتورهای جستجو
بازدید صفحه (Pageviews) در گوگل آنالیتیکس
کاربران (Users) در گوگل آنالیتیکس
افزایش نتایج جستجوی طبیعی برای رشد برند
معرفی ابزارهای دیجیتال مارکتینگ
حبیب حسینی مدرس دیجیتال مارکتینگ، حبیب حسینی مشاور دیجیتال مارکتینگ، مشاور سئو، مشاور ایمیل مارکتینگ، مشاور شبکه های اجتماعی، مدرس بازاریابی الکترونیک، دیجیتال مارکتینگ، تبلیغات آنلاین، بازاریابی دیجیتال، رقابت در فضای آنلاین، بهینهسازی موتورهای جستجو (SEO)، تبلیغات پرداخت در کلیک (PPC)، بازاریابی محتوا، رسانههای اجتماعی، ایمیل مارکتینگ، تجارت الکترونیک، تجربه کاربری (UX)، تجزیه و تحلیل دادهها، کسب و کار آنلاین، رویدادهای آنلاین و تبلیغات، بازاریابی ویدئویی، روشهای تبلیغات آنلاین، توسعه وبسایت، فروشگاه آنلاین، کارتابل دیجیتال، بازاریابی موبایل، بهینه سازی موتورهای جستجو (SEO)، تبلیغات پرداخت به ازای کلیک، تحلیل دادههای دیجیتال، رقابت کلمات کلیدی، پیش بینی روند بازاریابی
